December 2, 2010

video besday.

hai semua!!!!
meh tengok video.
video bukan sebarang video.
tak dapat dimanamana.



every month video maker akan published karya dorang kat lecture hall.
mereka terdiri dari our friends jugak.
video ni special for burfday buddies dalam bulan tu.
tiaptiap bual memang dorang tak pernah miss dengan job dorang ni.
memang terhibur a tengok lawaklawak yang dorang reka.

so, because of my burfday on NOVEMBER,
aku nak tempek kan video tu kat sini jugak.

nway, aku ada  dua lagi kembar untuk 17 NOVEMBER.
lan and naim.
but then, aku yang paling muda. 
dorang tua sikit.
sebab dorang lahir tahun lain.
hehe.
sorry yew abang2.
ok.
tu jew.


p/s: actually aku baru bangun dari tidur and aku banyak benda nak kena buat.
with that, thank you. haha

2 comments:

siti rahmah bahrom said...

kem salam dekat lan ek :P~lalalala hakhak

Magrib said...

anda terpilih untuk menjadi org wajib join contest saya!! sila ke

http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/contest-aku-nak-masuk-tv-series.html

untuk join...
-Azreen Zulkeflee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...