December 27, 2010

curi tag lisa!

tag!! yeayyy!! actually asked da tag from lisa. what a tak malu girl ai ni, kan? like i care. haha. lisa kan baik.


so let now jawab all the tag okay! jom check it out.


apakah status anda? 
bujang dan tak terpikir lagi nak kahwin bila. siapasiapa nak masuk meminang sekarang takkan dilayan. haha. gedik x)
 (if kawen sekarang, mampus aku nak kena bayar RM250,000 kat pakcik JPA. xnak!!!!)

 

ceritakan tentang diri anda
( contoh : asal, pekerjaan, belajar di mana, bilangan anak, cita cita, bla bla bla)
ai m Norhafiza Rashid. live at Bangsar.
 (macam perkenal diri kat sekolah)
not employed yet. belajar di UiTM S.Alam. sama dengan cik lisa.
anak? goshh. anak tekak + anak tangga + anak telinga.
ai nak jadi psychiatrist a.k.a doktor pakar sakit jiwa. fine. gelak la. ai tak kesah. dah banyak kali kena bahan sebab anganangan ni.
 (fiza, memang kena dengan kau yang tak berapa betul nih)
ahh. citacita ai. suka hati ai lah.hehe.

 

ceritakan tentang blog anda ( promosi la sikit )
tak minat sangat promopromo ni. tapi blog ni semua pasal my life. no one can condemed it because all of it came from deep of my heart. apa yang ai rasa, apa yang ai nak kata semuanya ada di sini. no offense.

Apa pandangan anda tentang dunia blog?
dunia blog? buat sesuatu mesti fikir nak post kat blog je. tapi ai ni bukan rajin sangat nak menaip macam blogger lain.


nasihat anda kepada rakan rakan yang baru nak buat blog.
buatlah dengan setulus hati. idea tu biarlah original. baru syok. if sematamata nak ngutuk orang lain baik batalkan niat.


nyatakan keunikan yang terdapat dalam blog anda?
lagu. ya lagu. lagulagu yang best akan jadi mangsa di blog nih. and setiap kali ai jumpa lagu best, maka bertukarlah alunan blog ai. hehe


sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
sampai tangan ni dah tak perdaya lagi nak menaip. impian? semoga aku boleh tunjuk blog ni kepada anak cucu aku. ahaha.


TAG 4 orang?
ema
ayu
mish lollypurp
SJ


6 comments:

namasayasyazmin :) said...

jahhh
ko kat maneeee?

shahjiehan said...

nk suh SJ jawab ke..hakahak.. malu ler

n i k l i s a said...

aww. ai baik ke? :)

feeza_rashid said...

min: aku kat umah. npe?

feeza_rashid said...

SJ: malu kew? cis.... dushhh.. hhaha

feeza_rashid said...

lisa: xbaik kew? ok aku tarik baliik.. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...