December 22, 2010

fiza, padan muka

mownink! mownink! mownink!
kelas pukul11 ok. fuhh lega. tak study lagi ni. semalam tidur awal. kononnya sebab  hilangkan masalah dalam otak. tapi bila bangun tidur ni, otak jadi makin terfikir lagi. lusa nak test lagi. macam mana nak study ni kalau hati tak tenang.


mesti pelik an, apa la aku membebel pagipagi buta ni. pernah tak siapasiapa menyakitkan hati orang tanpa sedar. errrRRgggGGGhhh... padah bila terlepas cakap tu memang terrible.

terlepas perahu boleh diudur an. erRRmmMMM... padah. 

"padan muka kau fiza. sakitkan hati orang sangat. someone yang kau rapat pulak tu. kau ingat sikit, dia banyak tolong kau masa kau susah. jangan lah jadi macam kacang lupakan kulit.
 bukan senang nak cari membe baik fiza oi. asal kau wat something tak pikir dulu?
kau dah sakitkan hati orang kot. kau dah buat dia sedih. lainkali bila cakap tu pikirkan la dulu. jangan sesuka hati nak cakap apa. kalau kau kehilangan dia, tak tahu a macam mana hidup kau lepas ni."

3 comments:

shahjiehan said...

doctor wannbe tu apa?

aisya said...

semua org buat salah.. xde sape perfect kan.. whatever it is, kawan yg baik tetap akan maafkan kite walau ape pun yg kite dh buat.. betul x?

=)

feeza_rashid said...

yup2.. btol tu sha... hehe~
syukur da dimaapkan... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...