December 11, 2010

yeayyy!!! 4flat la...

hai semua!!!
baru bangun tido nih... tak senonoh kan?
ni nak citer pasal result this sem..

serius lupa result keluar semalam.
after membemembe aku dok kecoh kat kolej, baru la aku tahu.
aku pun semangat lah p check kat student portal UiTM
berkobar ni nak tengok result.
dub dab dub dab 

aku bukak email, result aku takde!

weyh!!!!!!
berbulan kot aku bertungkus lumus, sekali aku tak de result.
cuak kalaukalau lecturer tak key in kan markah.
so aku pun bacalah apa yang dia tulis dengan tulisan merah tu.

kena isi sufo? cis... macammacam lah.. saje jew..
SuFO tu actually like questionnaire la for every lecturer yang kita ambil.

aku memang suka kos aku ni.
so semua aku tick sangat bagus.
then terus submit.

after seharian, barulah check balik result.
aku dapat 4flat!!!
wahhahahaha.... gempak uh..
first time ni. excited gilew kowt.


korang nampak tak?? 
meh aku zoom in kan eyh.


percaya tak?
hehe...
jangan jeles yew!

mesti korang pelik kan? 
koko je kew aku belajar sem ni?
ape benda lah.
tak tengok result pun semua tahu yang mesti A punya.
(hehe.. sorryy.. saje nak buat gempak.)

sebenarnya aku belum final exam lagi.
ni just result untuk subjek wajib di UiTM.
resultnya keluar at da same time macam kursuskursus lain.

sebulan lagi dah nak final
doakan saya ok! 
:)

6 comments:

siti rahmah bahrom said...

gempak la ko...
4flat tuHHh...
handball tuh....
hahahahaa

feeza_rashid said...

haha.. taw xpe.. ingat sng kew nk stdy subjek tu dgn aku pemalas nak bersukan nih *sigh

!!- a.y.u -!! said...

congratez ya.. 4flat... A solid gitu... kite koko pun A-.. hahha

feeza_rashid said...

hehehe.. ye kew.. haha
ayu amek jpa.. mmg lah.. fza amik sukan jew

sida_maharani said...

tahniah!!!
aku pun 4 flat...
rmi dak medic 4 flat..
xde anugerah dekan ke ek???
huhu...

feeza_rashid said...

ade lah weyh.. sok kitorg nak p amik.. ko nk follow?? jumm a.. ramai gak yg nk g..hahhaa..
:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...