December 28, 2010

You- Nur Jannah Allia


Nur Jannah Allia- YOU
You were there to light my day
You were there to get me through
From my days down and on
I’ll never stop thinking of you

How can I forget all that
When you’re the one who make me smile
You’ll will always be a part of me
How I wish you were still mine

Never will forget the day
How we’ve met and came so far
We all know how we got this feeling
But somehow it has to end up here

I know it’s me who said goodbye
And that’s the hardest thing to do
Cause you mean so much to me
And guide the truth from me to you

For all the things that I’ve done and said
For all the hurt that I’ve caused you
I hope you will forgive me baby
Cause that wasn’t what I meant to do


hai semua!!!
sampai juga at my beloved college. selamat menjalani study week ye fiza. jangan banyak mainmain. sampai je kat kolej. satu aras ai melawat. maklumlah. nak tanya khabar kawankawan. haha. ada lagi ni yang tak sempat jumpa. hehe. takpetakpe. jap lagi ai sambung lawatan.

macammacam yang berlaku rupanya selama beberapa hari ni. ada yang sampai mak ugut suruh balik sebab dah lama sangat tak balik rumah. hurmm.. busy sangat study la tu. ada yang shopping sakan hujung minggu hari tu. jpa da masuk eyh? nway. ada yang memasak dan ai dapat jemputan lah. hehe.

okaylah. ai nak tak boleh ni tolak rezeki nanti dikata sombong. haha.
mmm.. sedapnya. 

ouh ya. kat atas tu untuk yang nak lirik lagu kat blog nih. (especially ema yang nak sangat lirik ni). ai dah prepare to you. disebabkan tak jumpajumpa lirik dia kat google, ai taip je balik lirik kat you tube tu. sekarang duk melayan lagu ni je. untuk siapa entah ai pun taktahu. try a layan lirik ni. best taw. 


p/s: to siapasiapa yg nak amik lirik ni pun you're pleased.


1 comment:

!!- a.y.u -!! said...

best la lagu nih.. hihi.. mendayu dayu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...