December 17, 2010

jawab tag ema

walaupun aku keletihan balik kelas.. untuk ko aku jawab tag ni ema..

Do u think u're HOT?
hot la jugak. tapi tak tahu nape xde orang nak ag ni. (wekkkkk...hahahha.. gila geli)

Ur current wallpaper
wallpaper aku bertuka secara otomatik. macammacam corak ada.

tell about the wallpaper
nak citer ape? da memang aku set macam tu. tak de a bosan asyik tengok yang sama jew.

the last tyme u ate pizza
tahun lepas kot. aku blanje kazen aku. (haha.. saje nak mention)

last song u listened to
lagu kat blog aku.

besides completing this taggin' thing, i am...
chat chatting menung ngantok.

nicknames
kaklong. along. fiza. pija. hafiza. jah.

tag 5 people
amin
schajar
niklisa
sida
syaza

the person on no. 1 is...
my friend yang sedang practical bakal dapat IR


say something to the person on number 5....
kawan medic.  bakal doktor and pakwe dy doctor wannabe jugak.


no.3 is in a relationship with...
ntah la. xkorek rahsia ag. lisa, btahu aku nanti.


what about no. 2
student medic di russia. kalau tak p russia mesti da jadi my classmate


love words to no.4
sayang kau sida sebab selalu provide topup... haha

4 facts about the people u tagged.
all are good friends
berusaha mengejar citacita
ada blog mengikut citarasa sendiri
ada life sendiri

3 comments:

sida_maharani said...

huhu...time kasih syg aq...
sowi ley weh..sem ni da xley topup..cuti sem...niaga pun off la...
hehheeee..:)

shahjiehan said...

sapa nk kene sayang, sila topup kan ea...heheh ;p

feeza_rashid said...

sida: xpe2 t naek sem baru aku mintak topup kat ko ag..hehe

SJ: kalau macam tu, tak syg pon xpe.. ahaha :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...