December 10, 2010

cintan cinton?? euuwww.... geli!

nak story ni.
ade sorang mmbe aku ni. actually bukan sorang la. 
ade 2.
suka bagi citer cinto yang sweet. woloupon aku memang geli a bab-bab cinto ni.
tapi dah dorang suruh baca, then aku layankan je lah.
baru habis baca cerpen RESIPI CINTA MR.BAWANG.

confidential ni: ema!!!!!! ko buat aku rasa nak bercinta.... ;)
(wekkkkk!!!!!! geli gilew aku)

"ko memang suka an memenuhi masa aku dengan citerciter cinto ni. bila kau nak suruh aku study yang penting pulak? aku ni dah nak lew final.. hehehhee"

5 comments:

siti rahmah bahrom said...

uwaaaa salah aku ke? aku suruh bace je pon. sebab korg pun suke bace kan.

agpon niat aku baik. tak nak bg ko stress.

tgk baik auw niat aku

feeza_rashid said...

lepas bce makin stres.. sbb jeles.. haha

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

Schajar McFlurry said...

j0m join blog larian! =)

deAnza-wAnda said...

wah... huhu da fllow u k t fllow me lak aw huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...