December 28, 2010

oevrnight NSK n mamak

selamat malam semua. oppss. salah lah. actually pagi.

ai tak boleh nak tidur lagi. huhu. baru balik dari NSK. ambil mood jap sebelum mengahadapkan muka ke arah nota yang dicintai. at 11p.m pasaraya tu still penuh. orang KL memang suka beli barang tengah malam ke eyh. tidur lagi bagus lah wahai rakyat jelata. mulamula malas jugak nak ikut tapi bila terpikir stokstok makanan yang tersisa kat kolej tu, cepat bersiap and follow je lah.


this is my brother yang nak collect semua choclate kat situ. tapi at last dapat satu je. haha. pity him.

 makanan je yang memenuhi trolley. serius bukan ai punya semua ye.

this is not mine okay!

lepak kedai mamak. wah. a must.
everytime keluar malam mesti stop kat sini punya.
 menu tonite is roti canai. diet. diet.

okay dah. balik. bye.
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...