December 26, 2010

aku tengok bola!

haluuuu semua!!!
cayalah malaysian's players. 3-0. you all memang howt seyh. ai duduk tercongok depan tv tu tanpa miss a second pun action korang taw. best. best. banyak kali jugak la kena marah dengan adek ai sebab dok menjerit. ala. biasalah tu kan. neves. hehe. (ceyh! macam la aku yang duk beraksi tengah padang Bukit Jalil tu.)



ouh ya. congratulation tu Safee Sali and Ashaari for gol gol yang cun. tak sabar nak tunggu next game di indonesia pulak. hmm.. yang penting Malaysia are purely Malaysian kan.

hah. mylovely defender. i like 24. MUSLIM AHMAD. ai saw u. ai saw u. ai actually duk melanguk depan tv tu sebab semangat nak tengok dia. hehe. u hebat lah. gedikss x). defend gempak sebab tu indonesia tak boleh buat gol an.




p/s: gud luck and congratulation Malaysia.

3 comments:

HaNa HoNeY said...

malaysia boleh
hahaha
^_^

cik ateen said...

yeah!!!
malaysia boleh!
wah suke muslim yer..
sya suke tgk fahmi!
hehe...

kunjungan dari housemate mu
:)

feeza_rashid said...

cik ateen. hehe. yup2.
minat keeper yek. haha. so tiada perebutan antara rumet ka ni yek hehe... cntek!

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...