December 10, 2010

jawab tag lisa

hai semua!!
saya ni pemalas nak belajar masa orang tengah study.
so skunk, i like to reply tag my fren yang tercinto nih.
tanx tag yew lisa

 apekah benda paling penting dalam hidup korang?
laptop. apa yang sy rasa tersimpan in it

benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
ubat gigi fresh and white. 
(save budget. kalau duit abah kena beli colgate. hehe)

di manakah tempat korang melangsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
atas kapal cruise boleh tak? macam best je kat sana.
 tema? saya suka biru and putih!

 adakah korang sedang bercinta sekarang?
bercinta tu ape? ada macam main guli tak?


berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
mesti lah selama-lamanya. you r da 1st and u will be the last give a step in my heart.



 dimanakah korang berjumpa kekasih korang?
tak jumpa lagi ni. nanti bila dah jumpa, aku jawab balik tag ni ok.

novel/buku/majalah terakhir di beli.
mingguan wanita untuk my mom

apakah nama penuh korang?
Norhafiza binti Rashid

antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
entah lah. macam sama jew duadua.

namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang.
my MR. PERFECT!
(haha.. gatal glew aku)

adakah korang basuh baju sendiri?
of course la babe. mesin basuh kat kolej ni dak kena culik.. huhu

dimanakah tempat yang korang betol2 nak pergi?
eiffel tower. serius ni. nak tahu kenapa? dulu aku suka sangat2 tengok citer EIFFEL I'M IN LOVE... sweet uh..
from dat day, aku dah niat nak g sana.

(kerja nanti nak kumpul duit p sana. sape nak ikot? jom!!)

pilih salah satu, peluk atau cium?
HUG! feel saferlah.. hehe


beritahu 3 benda tentang orang yang bagi tag.
student medic. tinggi. dak kelate

5 benda yang paling disayangi dalam hidup anda.
laptop present from mama
handphone beli sendiri yang banyak berjasa
pensil tekan pilot
purse yang diberi oleh my mama
all my books g memenuhi my study table

lagu yang paling anda suka dengar.
fly me away n semua lagu yang sweet lah..

bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas.
tahun lepas tak celebrate pon sebab study week.

5 rakan blogger yang korang nak tag.
ema
mai
mimi
amin
reen
n all followers pon bleyh jawab tag ni. anda dipersilakan.


that's all... fuhhh.. akhirnya its settled. okaylah nak p kelas dah ni.
bubye!

11 comments:

siti rahmah bahrom said...

aku dtg nak amk tag! :)~roger2

feeza_rashid said...

sila2... roger n out!

Magrib said...

my gosh..
soalan jambu...

da kena tag ngn member...
kena la jawab... okeh2...

Magrib said...

fiza.. da jawab la... anyway... thnks...

fiza.. blog ang berat sngt nih..

feeza_rashid said...

apa aku perlu buat reen?? guide plisss...

Magrib said...

erm..
search engine x penting... mcm kat blog ko belah atas kiri... kurangkan gadget... erm... gambar, yg mana perlu ja.. gambar award x perlu... paling menyebabkan berat... lagu la feeza..

sorry to say... sorry sngt...

lagu mmg x penting fiza.. berat.. sbb nk loading lagi..
erm.. tu je la dapat tolong...

feeza_rashid said...

search ngine tak leyh nk rmove coz sekali ng layout.. tak rety nak buang.
aku dah buang semua vdeo. lagu nnti aku buang.. hati sedang sedih.. kena ada lagu..hehe

Magrib said...

feeza... mana buleh seday sngt2 nie... chillex la... anyway... searc engine tu... p kat design, edit HTML, pastu, find... or press ctrl+f..

find. search engine google.. atau search.. atau search engine... pastu baca la.. kalo related dengan search engine kat belah kiri atas tu.. boleh la kau buang whole sentence tu.. paham kan??

feeza_rashid said...

paham cikgu!! t aku try..
ko tak paham perasaan lara aku yg mnyiksa aku aku ni.. cuba layan lagu ni.. sedih an.. cm aku ah.. hhuahahhaa

feeza_rashid said...

dah try tapi klo buang nmpak cm disaster je uh..

siti rahmah bahrom said...

hoho cikgu reen, blog aku berat tak? huhuuu

blog fiza mmg berat. cm tuan dia :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...