December 26, 2010

jalanjalan dan makan

assalamualaikum dan selamat pagi semua.
pagi? pagi? pagi? saya memang biasa bangun awal pagi nih. angin dingin diwaktu pagi ni nyaman sungguh. jogging pun best jugak.
@#$$% macammane la aku boleh tersedar awal ni  -.- '

semalam tertidur awal garagara keletihan keluar berjalanjalan menyemakkan diri di times square.


nak buat apa yek?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?


so, this is what i like. semua pun like. siapa yang tak like meh sini nak tenyeh mata. times square tak berapa syok sangat nak shopping.


our target: parkson sg wang!

pusing. pusing. jalan. pening -.-' . tak jumpa la pulak jalan keluar. kenape nak masuk tadi senang je. check on sign board. kiri kanan kiri kanan u turn. akhirnya jumpa. da settle menderma kepada towkey kedai. fuhhh. patah balik ke times square. hishhh.  ramai betul orang atas wilayah ni.

next is makan! no other else. yee mee hotplate. thats it. kenyang. bosan. nak buat apa iye? kita cari games arena jom. please! my favorite place. before ni buang tabiat kat situ with adikadik tapi kali ni, ema and ayu. you guys, tanx ya ikut permintaan. 20 tokens. hurmmm..  tapi banyak mesin tu cekik duit. membazir je token. rasa nak tendangtendang je mesin tu. (oooppppsss.. salah. jangan salah paham.  saya seorang yang lembut ok! ^^,). so lepas ni siapasiapa yang nak ajak i keluar, carilah games arena yang bestbest ok! i tak kesah if nak buat tempat date pon. hehe. (poyo lah kau fiza. siapa nak keluar date dengan kau. ceyh!)

makan sundae kat tepi tangga. wanitawanita comel je yang boleh buat macam tu. this is not emergency stairs. ouh please.  tak main la tangga kecemasan. ni tanggatangga yang kat tepitepi exhibition area tu taw. wanita cover cun memang takkan buat perkara ni. maklum la kan. dah cun. so kami biar yang comel buat macam tu. hehe. (perasan yew! pffft)




dah la. nak balik dah. kaki ni dah taktahan. lenguh lutut oi. tumit ni dah tak terdaya nak tahan berat badan yang gemok ni. actually before plan keluar hari ni. i tak ingat pun bout hari krimas. no wonder lah ramai betul manusia.
-nway, bye n tanx dear, ema and ayu. -


tadaaaaaa... jumpa kawan kat klsentral pulak (ramai betul la kawan kau ye fiza). beliau nak belanja makan subway lah!  so i ikut je la kan. i pun memang suka makanmakan ni. tengs ya! kenyang sungguh. (timun jeruk?! eeee...). tapi kan, sempat la jugak menderma kat makcik kedai  baju kat klsentral tu pulak. alaaa... takboleh ni. cepat beli tiket LRT. then pulang ke pangkal jalan.

ok. thats all. fiza please come back to ur world. study la.


you're going to sit for final in 2 weeks time. it's enough to enjoy. dah seharian kan? ok. enough is enough! put ur mind on focus. 175 notes in 2 weeks. incredible but possible. every sem pun berlambak macam ni kan? so think by urself.  dont let what had happen before happened again, dear!
semangat. semangat. and gud luck!
:)




 
p/s: ema, aku curi pic kat ko nih. aku tahu ko tak marah.
ko an baik. haha

4 comments:

Lelaki Ini said...

wah
besh2!
sgt2!

feeza_rashid said...

uuh best sgt. nty nak join leyh gak! ahaha

siti rahmah bahrom said...

hahahahaaaaaaaaaaaa... asl tak amk pix aku+ayu tu...

feeza_rashid said...

xmo! mood: jeles. huh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...