November 30, 2010

hari selasa hari geram

hai semua!!!
hari kedua berlarilari pulang b4 hujan cecah ke bumi.
fuhhhh...
i made it!
baju akhirnya kering.
today, i win wahai hujan~

let's talk bout life sikit today.
korang pernah tak rasa like baik tak payah buat baik dengan orang if they actually dont ever think bout u.
irony glew ayat aku.
ahhhhh.
memang irritating wajah tu.
hope dapat delete expression muka tu after cuci muka kejap lagi.
serius menyakitkan hati.


kalau kau katak ni, aku da letak tengah jalan then bagi kete langgar.

tetibe teringat balik ecah pesan dulu,
"fiza, jangan sangka yang semua orang baik"
"hatihati"

aku susah nak pegang pesanan ni except only when bad, irritating, offensive tragedy happened.
dah terhantuk, baru nak tengok depan~
(pepatah yang tak boleh pakai)

aku rasa aku baik dengan dia, because of aku kesiankan dia.
anything, mesti fikirkan dia.
mana lah tahu if dia rasa tak senang ke.
mengunkit ke?
sorry~
cuma nak luah rasa sedih


im sure that benda ni if tak common pun, at least once in life u have rasa perasaan diignore.

fine. aku tahu la yang dia nga feeling happy melambunglambung.
sedang merasa kesenangankan.
 it's okay la if ko nak tinggalkan aku pun. 
LIKE I CARE n I WONT CARE pun.
but then, tak payah la nak buat muka berlagak dan sombong.


*thinking : tak boleh terlalu baik dengan orang nanti u yang merana.
tapi, aku rasa aku marah ni kejap je. jap lagi hilang a semua feeling sekarang ni bila jumpa that fellow.
or even aku does not remember at all bout this feeling.
and everything will be normal again.


info : rasa macam diri ni ada emotional status problem.
 hehehe ..


*wink

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...