November 28, 2010

ape benda lah

1 new mms received.
.
.
.
.

"aishh.. sape pulak send picture kat aku pagipagi buta ni."
ok.
aku pun buka dengan perasaan nak tahu sangat ni.
downloading message.........
....
....
....
....

"from mama?"
open......
....
....
....
....

"handphone????!!!!"
tapi tak clear a handphone apa. sebab nset aku ni cabuk jew. 
kalau letak kat manamana pun, aku rasa orang tak pandang pun.

*nak phone baru!!!!*

beberapa minit lepas tu.
si gemok a.k.a kak ngah chat kat fb
"dah tengok mms tadi?"
"phone sapa tu?"
"aku lah"
"phone ape?"
"nokia X3. touchscreen"
"ADA AKU KESAH??!!!"

 hahaha.... terus aku tanya pakcik google, macam mana la X3 tu.
aku bukan tahu sangat pasal telefon kecuali kalau yang aku minat.



ni yang mr.google tu bagi. 
euwww..... phone jenis baru rupanya.
selagi aku tak balik rumah, aku tak percaya.

aku nak phone jugak!!!!
nak AINO!!

adik aku saja nak buat aku jeles ni. 
sebab dah lama aku bgtahu yang nak beli AINO.
siap boleh survey online lagi price, specification, and semua lah.
ekonomi tak mengizinkan lagi ni.
nampaknya, aku kena tatap gambar dia je lah.

tapi barubaru ni membe aku bgtahu yang AINO kena tarik balik publishing sebab ada masalah.
macam mana pun, aku kena tunggu sampai SE publish balik AINO tu.

buat masa ni, aku kena hargai dulu tepon yang ada ni,
phone ni pon okay lagi ape. 
ade kamera, nak dengar lagu pun boleh lagi. 
kang tak pasalpasal, tepon ni merajuk.
terus tak leh mesej, call.
baru padan muka aku.
haishhh..
sory sory.
anggap je la macam aku tak pernah cakap apaapa eyh. 
hehe

7 comments:

amin said...

nk jugak..haha..
jom masok geng aino nnt k..

feeza_rashid said...

sape jdi ahli lg???haha
haishhh... fon tu tak rmai gne,
klo aku dpt, kat cni aku je yg pkai fon tu...
tapiiiiiiii....... :(

amin said...

haha..aq n gha nk pki aino gak..ahah..mari lah kte kumpul2 kn ahli...wakakaka..tapi npe laK??

feeza_rashid said...

oh yew??!!! hummm.. ttbe ase nak tuka fon laen.
xminat sgt pakai fon yg sme ng org laen.

amin said...

jom pki aino..haha..

adrehanieyhanna said...

aino rmai lah org nk gne skrg , eh2 .. c6 pon bole ..hehe

feeza_rashid said...

ye ke, awk?
sy da xmo a aino. nympah plak ase..
c6 rmai mmbe sy gne gak. huhu
nty sy survey fon yg best2 ag.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...