November 19, 2010

soalan cepu emasku

selamat pagi semua!
wahhhh!!!!!!!!!!!!! ngantoknyew rasa. huhu.
ni baru balek dari manziarahi rumah jiranjiran.
kat kampung ni, pagipagi lagi orang dah bangun auw. kemaskemas rumah.
tak macam kat bandar. selagi matahari tak menjengah, selagi tu orang tidur lagi. ish2. macam mana rezeki nak masuk.
tadi aku pergi dua buah rumah. tengok baby. (tengok baby lagi. semalam dah tengok. ramai betul orang beranak time hujunghujung tahun ni)
comel!!!!
sorang baru 5 hari n seorang lagi 22 hari.
kecik sangat!
nak pegang pun aku tak berani.

at salah sebuah rumah tu, aku dapat soalan cepu emas. 
wa tak tahu nak jawab ape weii!
malu + segan = diam membisu

ni soalan dari cousin mak aku. a.k.a makcik aku la jugak.
ok. mula tanya soalan macam biasa la.
pasal study.

tiba ke part soalan yang best.
"fiza nok cari ore mano?
nok cari ore kelate ko ore sano (kuala lumpur)?"
aku cool, "hahaha.. ntoh lah."
"tok jupo saposapo ko sano?"
tenang lagi, " tok  tahulah. tok sepat nok cari pulok"
"yo lah sibuk do'oh study eyh?"
"mm.. tok tahu la tu"

malu seyh tanya soalan gtu. depan mak aku pulak tu.
belajar pun lama lagi. sabar yew makcik.. hehe

ok lah tu je for now. kalau ada citer best nanti aku story lagi eyh.
bye kawankawan.
muahxxx!!!

2 comments:

siti rahmah bahrom said...

hahahahaa.... gile la. tu mak ko yg suh tnye tu wei

feeza_rashid said...

haishhh.. mak aku xsuka aku bercinto2 ni.. hahahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...