November 18, 2010

2nd award and my besday!


SELAMAT HARI RAYA SEMUA RAKANRAKAN BLOGGER YANG DISAYANGI
maaf lambat wish you all
busy betul raya haji kali ni.
busy dengan daging yang perlu dihabeskan..hehe
nanti bila ada masa free yang mencukupi, aku nak citer kat korang semua kisah raya aku kali ni.


nak say THANK YOU TO ALL yang wish my besday yang jatuh on hari raya semalam jugak
LUV U ALL. MUAHXXX!!
mmg terharu dengan besday wishes korang.
tak kiralah call, mesej, facebook and tak lupa jugak dengan skype.
ouh ya, tengs mama for the hadiah besday yang sangatsangat memeranjatkan. 
1st time in life. tak tahula ntah bila nak dapat present macam tu lagi.


hurmmmm.. next thing is,
saya dapat 2ND AWARD!
yehaaaa!!
tanx syaza

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...