January 13, 2011

blogger gegarkan 'u'

hai semua!!!
bosan betol cuti sem ni. tak tahu nak buat apa. selama ai study week, jealous betul dengan bloggerblogger yang join segmen abang ben. korang kenal ke abang ben tu siapa? dia kan blogger yang suka cipta segmensegmen untuk mendekatkan hubungan antara para blogger. (chewahh.. poyo jek aku. macam kena bayar je nih.) 
so today is first time ni ai nak join segmen abg ben kita yang howt nih. (oppss.. no bodek bodek ok)

BEN ASHAARI

so now nak kena lengkapkan.

1. ai m a student of UiTM Shah Alam. mmm. a talkative annoying medic student. (ai sangat tidak skema okay. gelak ketawa seperti orang lain). baru tahun kedua. baru je habes semester 3. baru habes final exam and now baru start cuti. (anybody nak hangout with me tak? haha. my friends dah start kelas. sedih!)

2.  ai tinggal at Bangsar. umur 20 tahun +/- 2 bulan (actually tak nak terima hakikat yang tahun im going to be 21 years old. ah. like i care. i baru je celebrate birthday yang ke 20 lah. so fair enough la tu yew)

3. kenapa ye ai amik jurusan tu? sebab yeww. selalu je dengar orang kata course tu susah, tak de life lah, skema lah, peninglah hari hari membaca,  pakai spectacles tebal lah. itulah inilah. that makes me wanna explore that kind of wierd life. yang penting boleh tolong orang sakit and tersenyum bila tengok orang sembuh dari penyakit kan? hehe. 

4. cita-cita nak jadi doktor yang slumber. hehe. kalau bleyh psychiatrist. if God predestined. aminnn.. 



p/s: settled! moh join reramai.


19 comments:

yatie's EPISODE said...

good luck yee.
follow ur blog! (:

sayangku said...

terjah sini tgok budak u :)

feeza_rashid said...

tenkiu!
:)

farasakura said...

bakal doc yerr ♥
heee
saya bakal programmer insyaAllah dari utp :)

salam kenal !

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal :)
http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

~sHy~ said...

hye..hye...

Salam perkenalan..

Shy pon baru join jugak Blogger Gegarkan 'U' ni...hehehe

nice to meet you..:)

Abhamz said...

salam, tahniah kerana blog yang menarik ni menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yg mantap dan berbaloi...

feeza_rashid said...

farasakura: salam perkenalan jugak! UTP ye. syoik tuh.

yaya n shy: nice meeting both of u jugak! hehhe salam perkenalan :)

Ezal R said...

singgah sini nk gegarkan u

da follow ur blog

sissyira said...

salam perkenalan dari BA

follow disini :D

Badrul Hisham Abdul Kahar said...

Gut luck..salam perkenalan
http://badrul-perjalananku.blogspot.com/

haniz said...

good luck ye...

hanizeyecandy

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

niesz said...

niesz pon uitm gak..hehe..slm kenal..gud luck.. :)

micky eyqa said...

singgah sini dari blog abg ben gud luck ye :)

puteri cahaya. said...

G.Luck dear!!.. meh singgah blog akak http://ainblogger.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

K.pu3 memeriahkan followers juge... :)

yad'z said...

datang golek2 dari BA...^^... salam kenal ye..^^

ku izzati said...

salam perkenalan dr UKM

http://kni2907.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

cik siska ^_^ said...

Singgah sini jom singgah belog sy…hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...