January 16, 2011

ben ashaari! masihkah kau ingat??

BEN ASHAARI

wehuuuu... segmen baru. sementara menanti makan tengahari ni. ai nak layan dulu new segmen by abg ben. menceritakan segala pengalaman berblogging.

meh nak start story. ehem ehem. ai bukanlah da lama sangat ambil port dalam dunia. baru 7 bulan je. ada certain time ai pernah rasa macam nak get off je from blogging ni. sebab aku rasa aku banyak buang masa kat sini. tapi bila fikir balik, kat sini lah tempat boleh cerita apa yang berlaku dalam hidup, so ai teruskan je lah berblog.  

masa mulamula blog ni aku buat, post ai semua jiwangjiwang beb. membe ai la yang bagitahu. ai thought post aku tu natural je. ceyh. sekali kantoi jugak. (ai nak dia read bout my feeling. hehe. ceyh. tapi ade dia kesah? hurmmm.)


sebelum ni tak pernah terfikir pun nak ada blog tapi bila everyday duk baca blog my best friend, so ai terasa macam nak ada blog sendiri. this happen masa cuti sem tengah tahun lepas. masa tu cuti, so boleh la harihari ai update and melayan blog. tapi bila dah start je kelas, mana la sempat nak menaip harihari. ada je kerja nak kena siapkan sebelum pergi kelas.

apa yang buat ai semangat nak write on this blog is bila my coursemate said they enjoy reading my blog. fuhh. at first terkejut sebab they said dorang tahu bout this blog. segan sangat. sebab kadankadang ai post something yang not appropriate to myself. yang jiwangjiwang tu. but then its okay la kan. at least ai know ada pembaca though ada some of them tu takde pon blog tapi still suka baca mine.

ai jugak pernah dapat kritikan membina daripada en.maghrib. he is actually my friend jugak. dia la yang btahu my blog ni heavy sangat and susah nak load. so he suggest to me to remove any inappropriate widget. demi keselesaan ramai, ai pun delete slide show and picture tapi tu on my old template. sekarang dah with new template. dia tak komen lagi. just wait for any komen. beside that, ai tak pernah lagi dapat any kritikan lain. maybe ai still low profile kot.

pesanan to blogger baru, just be who u r. tulislah seikhlas hati.

i follow http://azusanyan.blogspot.com/ . because post dia pasal kucing sangat comel.


okaylah. tu je my stori. tanks for reading all!
:)


2 comments:

d_tieah said...

Hahaha..
Samelah, dulu entry jiwang je..
Ble bc balik rasa cam nak gelak pun ade..
Wakakaka..

Abhamz said...

salam, saya tertarik dengan pengalaman berblog yang anda nukilkan, semoga terus sukses...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...