January 13, 2011

reward after exam

akhirnya ke destinasi selepas final. wah. perkara yang amat dinantikan selepas men'stres'kan diri. me, izni, yana and zima. our chosen destinasi after final tadi and before ai balik rumah esok is....
laparlaparlapar. so idea makan dicetuskan ialah..

menu yana and zima. serius boleh kenyang makan nasi beryani ni. banyak glew kot. lauk pun macammacam. 

ai order tomyam laksa je. tak mo lah nasi. 

we all dah kenyang. mulalah bergerak berjalanjalan mencucicuci mata. ai pergi kat court ice skating. best tengok orang skating. ai dont know how to skate. so tengok pun jadi lah. izni kata, kita tak leyh  skate. sebab "kalau nak skate kena dengan pakwe." hahaha. ceyh. ingat sebab apa tadi.
'nampaknya memang tak de peluang la aku nak main ice skating'.


dah la. pening lak tengok orang je. so mulalah melawatlawat kedai. poyo je melawat. padahal ada je benda yang kitorang buat kat kedai tu. yang tak leyh bla. kitorang masuk POH KONG. oi. aku tak pernah buat kerja gilew ni. aku masuk kedai emas dengan parent je lah. idea ngokngek betol. konon nak survey harga emas sekarang and nak tengok design terbaru.

sebelum balik kami berjaya membazirkan duit masingmasing.
terimakasih la ye kepada



kerana berjaya membinasakan purse ai. cis.

lenguh betul kaki ni pusing sunway tu. walau berpuluh kali ai pergi sana, ai still akan sesat. tapi still nak pergi uptown shah alam jugak. merayu ni kat izni and yana. please. sebab tak pernah lagi sampai kat sana. 



jalanjalan pusingpusing balik. maybe sebab dah tak larat sangat kot. cucicuci mata je lah. agakagak mata dah bersih, terus balik kolej.

sesampai kat kolej, "fiza, dah tengok result pt? "
"ouh da keluar ke?"
so ai pun bersungguh la pergi tengok result test dua minggu lepas (bukan result final lagi auw. ni test yang biasa je) 
ok dah. senyum je lah. and alhamdulillah. hehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...