June 20, 2011

cabaran 30 hari versi cik ezy

selamat malam. 
jadi kerjakan aku ni malammalam buta baru nak menghupdatekan blog yang busan ini.


okay. malam ini aku mengisytiharkan (gigil aku nak eja perkataan ni) aku nak join cabaran 30 hari versi cik ezy. sesungguhnya aku tahu yang aku tidak hebat mengupdate dan tak serajin blogger hebat yang ramai follower. plus. kelas aku dah nak start dalam 2 minggu lagi. ayoo. mampukah aku update harihari? kita tengok nanti ya?


so, this is the cabaran yang aku akan sahut.


day 1 - lagu yang anda dengar hari ini
day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton
day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido
day 4 - benda yang anda buat bila sorang sorang
day 5 - status anda ? relationship anda?
day 6 - tiga perangai burok anda
day 7 - tiga perangai baek anda
day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami
day 9 - perasaan anda hari ni
day 10 - hari ke 10.. apa yang berlaku?
day 11 - gadjet yang anda ada
day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda
day 13 - apa yang ada dalam beg duit anda
day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini
day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?
day 16 - guru sekolah anda yang paling anda suka
day 17 - gambar bilik idaman anda
day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri
day 19 - jenis manusia yang menarik perhatian anda
day 20 - hari ke 20.. apa yang terjadi?
day 21 - benda yang anda wajib bawak bila keluar rumah
day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda
day 23 - dream wedding
day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan
day 25 - makna disebalik link blog anda
day 26 - 15 fakta tentang anda
day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda
day 28 - hobi anda
day 29 - siapa anda 10 tahun akan datang?
day 30 - hari ke 30.. apa yang berlaku?




kita saksikan ya sama ada aku mampu ke tak. jadi cabaran akan bermula 
ESOK! doakan aku ya kawankawan! :)

2 comments:

omai.n i k l i s a said...

aku punye xsiap siap. huahua.
day 3 pon xsiap2. -.-"

Cik Ezy said...

habiskn jgk cabaran ni tau..
hee..
cayok cayok!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...