June 19, 2011

takut by amalia alias

takut by amalia alias.
siapa kata takde lirik kat google?
aah memang takde masa semalam aku cari. 
hari ni, aku baru perasan ada lirik kat show more kat video dia in you tube tu. tanx my friend let me know this. haha. sorrysorry zaf, seriously aku tak perasan that lyric. anyway this is the lirik for the very the awesome lagu. copy paste je la gayanya. hehe.

sumber: directly from the owner of this song.

mungkin ku tak bisa menyatakan
apa yang terintas di benakku
bukan kerana ku tak mencinta
cuma kerana ku tak mampu menatap matamu

tapi bukankah semua rasaku
sedia kau tahu tanpa ku perlu
menggapai pena dan menulis
apa yang ada di hatiku

kerna dalam hatiku,
selalu ada kamu

Tuhan tolonglah ku
kerna aku takut kehilangan dia
kerna aku takut dia kan pergi
meninggalkan ku sendiri di sini

Tuhan tunjukkanlah
apa yang terukir dalam hatinya
jalan mana yang harus ku datangi
agar terlerai kusut ini

tapi bukankah semua rasaku
sedia kau tahu tanpa ku perlu
menggapai pena dan menulis
apa yang ada di hatiku

kerna dalam hatiku,
selalu ada kamu.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...