June 26, 2011

DAY 6 - tiga perangai burok anda

1. critically a negative thinker. kenapa aku suka macam tu. sebab aku tak nak terlalu kecewa kalau mengharap kan sesuatu yang tak pasti. anda mungkin akan beranggapan bahawa hidup aku takkan ada sinar cahaya sekiranya aku terus berkelakuan begitu. tapi aku selalu being like this. at least takde la sampai nak mengalami severe depression. haha. chill.

2. mudah percayakan orang dan aku merasakan yang semua orang atas dunia ni baik. tetapi. macam mana ek nak terangkan. aku mudah terpengaruh dengan katakata orang taw. kalau someone said or cerita to me yang seseorang ni like this, like that, aku memang akan percaya dan sekiranya apa yang dia cerita tu a bad thing, hurmm. aku akan setkan minda aku yang orang tu macam tu (even orang tu baik pun). sehinggalah dia dapat membuktikan diri dia yang sebenar kat aku untuk menepis tuduhan orang lain yang sebelum aku berkawan dengan dia.

3. aku suka buat tunjuk perasaan. haha. tapi kalau betulbetul geram je lahhh. eee. susah sikit nak covercover. aku ni jujur sikt. hehe. kadangkadang tu ada je aku saje nak buat hal. kononkonon je geram. tapi padahal takde apa pon.

okay. that's all. bye2! :)

2 comments:

han1s said...

wakaka.. nak post pasal ko?? nnt ak cari idea~ ahaha

Cik Ezy said...

bhye woo kalo cpt sgt caye kat org..
=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...