June 24, 2011

menikam lah kau!

assalamualaikum!

muka aku stres ke? nampak ke? haha. mana ada lah. im okay je kot. janganlah sampai takut nak tegur aku. aku tak makan orang. jangan risau. bila muka aku nampak seperti kening bercantum tu, actually i am thinking of something. bila aku tengah merewangkan otak aku, aku takkan toleh dah kiri kanan.

i am just wondering how a person (termasuklah yang berkata) could be like this. could be like that. mungkin sudah semulajadi perangainya begitu. tetapi apakah tidak mereka memikirkan perasaan orang lain disekitar mereka. terutamanya yang terasa dengan tindakan mereka. aku juga bukanlah seorang manusia yang tidak pernah melakukan kesalahan. cuma sekadar menasihati diri sendiri dan orang lain.

seminggu ni aku rasa macam erggghhh! tak tahu lah nak cakap macam mana. tapi memang aku tengah geram. dia cakap burukburuk pasal 'that' particular thing. condeming itu dan ini. because of dia, orang fikir 'that' thing was not good and take their foot out from being interested with that. totally change others mind. then of course lah makin sikit competition kan? so, dia pun take advantage lah. gila la smart! hebat kau ni. sumpah pandai jual ikan. aku nak tengok kau pon malas! haha. 

sudah. itu sahaja. good luck fiza for this afternoon. takut! >.<"


4 comments:

Azeanthy Paiman said...

kak fiza!!!!so long not see.heee..
how are you sis??...

urm..sy pnah rsa jg apa yg kak rasa ni,but ignore jak kak..baik akak wat smething yg wat dia terasa balik!!huhu...

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

good luck mok.. jgn stress2. jgn emo2.. jgn takot2 :)

amir aizat said...

goodluck!!

Anonymous said...

sukalahtutunjukperangaiburuk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...