June 25, 2011

DAY 5 - status anda ? relationship anda?

assalamualaikum dan selamat hari kelima.


waaa. letih. letih. aku tidur. tidur dan tidur. pagi tadi ke sungai buloh untuk pindahpindah barang bersama kawankawan se'batch' yang lain.


dan tajuk untuk hari kelima ialah status. malasnya nak jawab. segan doe. haha. jangan perli aku okay!


macam apa je kan bila aku fikirfikir. nak buat market untuk diri sendiri ke kalau single? ataupun nak showoff yang you having someone. haha. ahhh lantak lah. stop thinking


the answer is i am a friend to everybody. a good and best friend kalau boleh. chewahh. jawapan cliche'. tersangat gembira dapat berkawan baik dengan semua orang dan rasa bebas untuk berkawan dengan sesiapa dan melakukan apaapa sekalipun. lalalaaa~


people around me knows who i am. and i love being together with all of them. insyaAllah one day the answer might change, and i will tell you guys okay! dont worry. ahaha. gedik gila -_-"


muahmuah, xoxo :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...