June 21, 2011

DAY 1: lagu yang didengari hari ni

hari ini ialah hari pertama untuk cabaran 30 hari cik ezy. today was so very the busy. hari menyiapkan poster dari nak pejam mata semalam sampai lah nak ke pejam mata hari ni pulak. aku dah pening nak termuntah tengok poster tu. erggghhh. stres! >.

aku tak dengar lagu yang secara formal hari ni dari media player ke, real ke apaapa lah.  by the way, lagu yang aku sempat dengar melalui link kawankawan petang tadi ialah:

1. cinta muka buku by najwa latif
2. terhenti disini by asfan
3. biar hati mencintai
4. pokok by MUH

okay. tu je lah post day 1. yeayyy. aku berjaya! woww. tahniah untuk aku. haha.

aku dah mengantuk. gud nite!

1 comment:

Schajar McFlurry said...

baru satu larh feeza...! ade 29 hari lagi.. hik3...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...